2012-01-17 ? 19:46:08

Ståltanter!

Dagen efter fredagen den 13 kom baksmällen, vi körde fast med bilen in the middle of nowhere. Efter några försök till att knuffa ur bilen ur drivan som gick jättebra när man är en som puttar och en som gasar gav vi upp den ide'n för att upptäcka att spadbristen i bilen var påtaglig, bara att springa till närmsta hus 2km bort och hoppas att de kunde låna ut en till oss.
Efter en språngmarch så grävde vi, länge... ända till en tant tyst kommer förbi på en spark. Hon stannar och begrundar det hon ser för att sedan utbrista herreminge, här var det kört!
Det visar som att tanten är en riktigt ståltant på 80 år som heter Astrid! Hon sätter igång att gräva med sina händer, så himla tuff! Tillsammans med an anna trevlig ståltant från byn kan vi köra därifrån efter 2 h:)
Vi Kör mot Nätra Fjällskog där jag ska fota dagbilder till ett fotoprojekt som jag jobbar på med en annan fotograf. Det blir stressig och svettig skate på skidorna upp på bergstoppen för att hinna fånga det sista solstrålarna på bild. När vi var klara så var det nästan mörkt, och vi fick skida hem med snö upp till knäna då vi åkt rätt långt in i skogen. Så skönt att komma hem och ta en varm dusch!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!