2012-02-27 ? 17:54:31

Dubbelbollsturnering - Rebecca

Idag hade Mikael Elias Teoretiska gymnasium anordnat en turnering i dubbelboll på sporthallen. Istället för vanliga lektioner kämpade alla klasser i både fotboll och innebandy - kul!
Tyvärr blev det en del skadade spelare, mig själv inberäknad, men det är sådant som lätt händer och är svårt att göra något åt när man är mitt i spelets hetta.
Överlag var det grymt kul, och även om mitt lag inte vann turnerningen(nej, vi vann inte men vi kammade hem ett annat pris! Vi tappade spelare efter spelare på grund av sjukdom och skador och diverse annat, men fortsatte ändå, så vi fick pris för kämparglöden).
Till NV10/NA11 - GRATTIS!
TIll EK11/SA11 - bättre lycka nästa år! Då tar vi dem, eller hur?
...
...
...
Några bilder ifrån spelet - här går det undan!
2012-02-25 ? 21:36:52

Lyxfrulle-Lovisa

Lovisa+keso=sant. Det är något som alltid finns i min kyl! Så vad är bättre att ladda med inför en dag på längdskidorna? inte mycket annat. Med andra ord, Bra start på lördagen!
2012-02-24 ? 23:21:34

Lovley Friday-Lovisa

Det är Fredag, vilket ingen lär ha missat- så underbart! Veckan gick fort och en massa spännande saker har hänt, så jag är på toppenhumör. Helgen Levererar schysst umgänge, god mat och längdskidor på tur.
Bjuder på 2 väldigt gamla och annorlunda självpoträtt, fast nyredigerade, bara för att jag är så glad.
2012-02-21 ? 20:12:56

Fullt ös medvetslös - Lovisa

Efter en bra helg så är det måndag igen, vilket medför... fullt ös!!! Plugg och träning såklart, men även jobb med IC:s modeshow. Att ringa upp företag i sponsorärenden är något som jag inte var speciellt bekväm med från början.Nu efteråt så är jag glad över att jag tog den uppgiften då jag har lärt mig mycket, att inte ge sig .
...
Det ni ser nedanför är lite utav det som ni kan vinna om ni köper en IC Fashionshow biljett, Showen är den 21/3.
Don't miss it!
2012-02-20 ? 18:16:46

PLUGG - Rebecca

Visst är det väl komiskt hur skolan planerar ibland?
Jag vågar påstå att det oftast är givande att gå Mikael Elias. Väldigt bra och lite sådär småchill också, och jag har faktiskt tid med annat än skolan de allra flesta dagarna.
Dock finns det ett problem. När alla lärare bestämmer sig för att ha examinationer/prov/inlämningar/redovisningar och whatever, då bestämmer sig alla lärare för att ha det exakt precis samtidigt. Bra planering, eller? Skulle inte tro det.
Den här veckan har jag alltså;
  • Matteprov (visserligen skulle det vara bortgjort i tisdags, men då var jag sjuk)
  • Geografiinlämning
  • Naturkunskapen ska göras klar
  • Engelskaprov
  • Tyskauppsatsen ska också bli klar
  • Svenskatal i stadshuset (ja hör på maken, vi har tal i kommunfullmäktige! Spännande, men ytterst nervöst)
  • Jag har sångläxa (det är dock frivilligt, så jag antar att jag får skylla mig själv)
Detta resulterar i att jag antagligen hela veckan kommer plugga. KUL.
Nä nu ska jag duscha. Kanske försvinner lite skolarbete av sig självt om jag gör det?

(alla bilder ifrån Google)
2012-02-19 ? 01:52:55

GraphicLine Photosession- Lovisa och Rebecca

Här nedanför ser ni resultatet av lördagens Photosession då Lovisa fotade poträttbilder av Rebeccas grymma band, GraphicLine. Sjukt bra dag med god mat, trevligt folk och mycket musik!

...
...
...
...
...
...
...
...
2012-02-17 ? 17:32:58

ERROR- Lovisa och Rebecca

...
Hjärnan har kollapsat efter en fullspäckad vecka och vi laddar för helg med ett morr!
Imorgon väntar en fotosession med Rebeccas band GraphicLine, Rebecca med company framför kameran och Lovisa bakom, ska bli riktigt roligt och vi siktar mot riktigt bra bilder (må vädret vara med oss).
2012-02-14 ? 21:15:40

Vid min sida-Lovisa

Om man verkligen, på riktigt har ett mål man vill uppnå så kan man räkna med att det kommer stunder då allt bara går skit eller då allt går jättebra. Det viktiga är att man har någon att dela dessa stunder med, personer som stöttar när det går tungt och personer att dela glädjen med (sen måste man ju tacka sig själv ibland då man kämpar på)

Men tack iaf för att ni finns!

...
...
...
...
...
...
2012-02-14 ? 12:54:09

Be my valentine - Rebecca

Alla hjärtans dag idag då, som jag tillbringar med min älskling. Han myser med mig just nu. Han är den bästa - han är otroligt hängiven och lojal, tröstar mig när jag behöver det, blir aldrig arg och han är så söt! Han ställde till och med upp på att bli fotad.
Findus, vill du bli min valentin?
Findus bror blev lite avundsjuk på all uppmärksamhet som Findus fick, så därför så får Aramis vara med på ett hörn också. Ni kan bli mina valentiner båda två <3
2012-02-13 ? 18:05:22

Singing mouths - Rebecca

Idag har jag typ skrivit en låt, det känns ju hyfsat awesome! Ska väl bara introducera den till bandet, och sedan gör de något coolt med den och så kommer den så småningom bli värsta bra ju. Eller?

Eh, hur ska jag koppla inläggets text till bilderna? Hmm... Man sjunger med munnen! Ibland är jag smart... Eller inte. Haha.
2012-02-12 ? 15:07:15

Utomhusväder! - Rebecca

Idag är det strååååålande vackert väder. Har varit ute och fotat i morse, och sedan varit ute en sväng till med en fin vän. Jag har saknat solen jättemycket, och så kom den idag! Därför är jag extra glad.

Lite olika stil på bilderna, men jag tycker att just de här bilderna inte riktigt passade med samma stuk av redigering. Och - de ser ju inte så dumma ut!
Tipset för idag är att testa, testa och testa dig fram. Det du tycker blir en bra bild ska du köra på, annars blir det ju inte riktigt som du vill. Det är ju du som ska vara stolt över den!
2012-02-10 ? 18:30:09

Älskade motorstopp- Lovisa

Dessa härliga mornar då man tvingar sig själv att öppna ögonen med varma 8+ grader i sitt rum och -20 ute, bara att slita sig upp. Man gör allt på rutin, matar sig själv smått mekaniskt med youghurt för att sedan snubbla ut mot bilen.
Men bilen startar inte och tiden tickar på, panik!
Besvikelsen infinner sig, det är svinigt kallt och jag har masat mig upp helt i onödan...

Hmm... sparka lite mycket på motorn kanske? Gå 2 mil in till stan? Nej tack!
Tadaaaaa! Alltid behändligt med en batteriladdare i fickan! Oavsett om den är till mobiltelefoner eller i mitt fall bilar, Problem solved!

Lite stressad står jag och trampar i väntan på att batteriet ska ladda, nu kommer jag sent... men så vänder jag mig om och får upp blicken för en helt fantastisk soluppgång. Vad spelar det för roll om jag blir lite sen när det är en sån sanslöst vacker morgon?

Stressen övergår till ett skönt lugn, så underbart att bara få uppleva en sån vacker morgon. Vanligtvis hinner jag in till stan innan det har ljusnat.
Kylan har skapat vackera froststjärnor och solen stiger upp i bakgrunden

Efter att ha fotat klart går jag in för att ta en sovmorgon i väntan på att bilskrället ska ladda klart, ingen mening med att stressa-Skönt! Låt oss säga

Älskade Motorstopp!!!
2012-02-09 ? 16:49:36

Gamla bilder - Rebecca

Lite random äldre bilder jag tagit under 2011 - mitt första år med systemkamera. Vad tiden går fort! I mars är det ett år sedan jag fick min D3100.


2012-02-06 ? 17:41:51

Rockläger och bilkörning - Rebecca

Ibland känns det som en evighet när man inte haft tillgång till internet under en helg, fastän det bara varit - just en helg. Fredag, lördag, söndag. Inte så många dagar. Det fick mig att tänka (hör och häpna!) och jag har så smått börja inse hur beroende vi (eller ja, jag då) är av internet, mobiltelefoner, och massor av andra egentligen inte så nödvändiga saker.
Jag måste erkänna att det har varit jätteskönt att vara oförmögen att komma ut på internet (telefonen hade jag i alla fall, men till mitt försvar ringde jag bara ett samtal och skickade inga sms. Och, inget internet som sagt så det gick inte med något wordfeud eller något sådant heller). Inget som störde mig ifrån det jag älskar mest - att spela musik.
För musik, det blev det kan jag lova! Rockade loss rejält med mina bandmedlemmar i GraphicLine uppe i en liten obefintlig by vid namn Mellansel. Så mycket så jag tappade rösten. Men det gjorde ingenting, för det var kul, och det är det som räknas.
Nu ska jag och pappa iväg på (ännu) en grej i samband med att köra bil. Man trodde att introduktionskursen skulle räcka, men icke sa nicke (fast det är kul så jag står gladeligen ut med det)
(båda bilderna ifrån google)
2012-02-04 ? 19:23:59

Vinn en reflexskärm

Jjag såg en tävling på en canonflickans blogg
där man kan vinna en reflexskärm, temat är "något fint". Man Lägger upp sitt bidragen på sin blogg och länkar till tävlingen. Kolla in http://antonsfoto.webblogg.se/category/tavlingar.html då han har tävlingen i samarbete med http://johanpixels.se/webbshop/ . Här är mitt bidrag.

Något fint kan vara tystnaden.

2012-02-04 ? 16:54:10

Vintersol-Lovisa

................................................................................................................
...........................................................................................................................
............................................................................................................
...................................................................................................................
...............................................................................................................
En isig promenad i -27 grader, det var nästan så kallt så att jag vände i dörren. Men väldigt vackert är det.
2012-02-04 ? 13:15:38

Elden-Lovisa

Jag hade verkligen en lång men bra dag igår, mycket i skolan och ett tungt tyngdlyftningspass där jag upptäckte att jag blivit ganska mycket svagare, Idag är träningsvärken ett faktum, skönt! Mitt mål är att ta mig tillbaka till den styrka jag hade innan knäskadan, det kommer att krävas en del för att jag ska ta mig dit. Men jag vill klara det, på riktigt.
Att verkligen vilja något är att brinna, en gnista tänds, det börjar pyra och plötsligt står du där med en hel eld inom dig. För varje gång du tar dig framåt så är det som att lägga till mer bränsle och elden flammar upp mer.
Idag blir det mys med finaste vovven! Tänkte att jag ska ta mig ut i kylan tillsammans med henne lite senare och föreviga minusgraderna på bild.
2012-02-03 ? 11:57:45

Perfekta bilden - Rebecca

Idag är en sådan dag där bara tråkiga saker behöver göras. Städa, packa för i helgen, proppa i mig massor av Strepsils (oturligt nog har jag dragit på mig en förkylning - IGEN. Och jag ska sjunga både imorgon och på söndag!), plocka lite hemma och göra lunch. Typ. Det man gör då som avbrott, är att fota...
...EGOBILDER!
Här är några godingar ifrån dagens session.
Börjar så smått med ett leende...

Innan man fortsätter med den klassiska "sidobilden"...

Sedan inser jag att "OJ! Mitt hååååår!" och byter frilla mitt i allt...

Sedan tar man till händerna (allt för en bra bild vet ni)

Innan jag slutligen hittar den perfekta FACEBOOKBILDEN!
2012-02-02 ? 21:34:19

En bild för varje årstid- Lovisa

Som en liten försenad årsresume kanske? Med kameran i högsta hugg har jag och rebecca trotsat kyla värme och blåst, 12 frysta ögonblick. Från januari 2012 och tillbaka till februari 2011!
Kall januarinatt 2012

Allra käraste syster, Februari 2011

Mars 2011, det är tur att Rebecca lever! Utan henne ingen blogg...

April 2011, Skuleskogens nationalpark vårflod

Maj 2011, farmors gullvivor har överlevt vintern

Juni 2011, Midsommarfirande Norrköping. Snöleoparden på kolmården vill gå hem...

Juli 2011. Foto Rebecca, Min fina Tollare Wilma!

Augusti 2011, Min syster och hennes flickvän Towe en ljum augustidag

September 2011, Ett genuiant lugn vid stranden inte långt från där jag bor.

Oktober 2011, Höstbilder på Amanda med häst!

November, Hälsa på Hanna och Towe i Östersund. Promenad runt gamla grav högar och en kall vacker solnedgång.

December 2011, en doft av julpyssel!
2012-02-01 ? 17:33:11

Bloglovin'

Följ vår blogg med Bloglovin'!
(det går att klicka på länken!)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!