2012-06-24 ? 10:32:17

Åh, hej och hå -vad tiden gå'! - Rebecca

Nyss var det skolavslutning och nu har midsommar redan varit. Snart är jag väl femtio och hjälper mina framtida barn att flytta ut ur mitt hus som jag förhoppningsvis då äger! 
Ja, tiden går, och den går fort! Det gäller att stanna upp och leva i nuet, för annars har man missat det.

Hur som helst så var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg. Detta beror på något som jag refererar till som "bloggtorka". Fast inte riktigt. Jag vet vad jag ska skriva, fotografera och redigera, men kommer aldrig riktigt till skott att göra det. Speciellt när det kommer till den där biten om att redigera. Skärpning!

Här är några bilder ifrån midsommar som jag tog av bara farten. Jag var, tillsammans med en massa annat kul folk, på ett ställe rätt ute i bushen som en kompis ägde. Jättemysigt var det (om än lite kallt)! 
 
 
 
 
2012-06-17 ? 23:16:45

Olympiska lyft 2 dagarsboost-Lovisa

Åkte ner till sundsvall i helgen för att köra 2 st riktigt bra träningspass med min käre pappa.  Det blev en riktigt rolig helg och det kom hem en stolt tjej med mersmak och pepplänsla! Så himla roligt med bra resultat trots en liten paus med olympiska lyft.
Pers bästa marklyft, 100kg.
Sånt som man får tåla
Kettlebellswing 32kg
Måste verkligen bli starkare i överkroppen... Ryck 40kg
2012-06-16 ? 00:41:22

SSSsssSSSsooooommar!!!-Lovisa

2012 har helt klart hittils varit det tuffaste året någonsin och jag välkommnar sommaren och ledigheten med öppna armar. De senaste 2 dagarna har inkluderat en fin skolavslutning, sommarjobb, 3 träningpass och shysst häng med syrran. Kvällen bjöd på en fin promenad och denna efterrätt med melon, hallon och citronkesella!
...
...
...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!