2012-04-29 ? 19:51:51

Lika som bär?-Lovisa

Jag och min ena syster liknar inte varandra för fem öre och jag har många gånger svårt att förstå de som faktiskt tycker att vi är lika! Hanna och jag är ganska lika men om Charlotte är ett hallon så är jag ett blåbär... Nej lika som bär är vi inte, men vad gör det när vi har så himla roligt tillsammans? Inte ett dyft. Vi är de tre supersystrarna och jag är så glad över att jag har er!
Idag värmde solen och jag och Charlotte drog ut i skogen med kameran nedpackad. @Te, fantastisk utsikt,skratt och pulsnig i drjupsnö. En bra dag med andra ord!  Viva la vida
2012-04-28 ? 18:17:20

Jonglering! - Rebecca

Jag har antagit en utmaning.
Jag var hos min vän Marcus igår. Vi spelade in en hyfsat nyskriven låt, jag slog honom i Geni (eller inte... Det blev faktiskt oavgjort!), vi såg lite på Let's Dance och hade bara allmänt trevligt!
En gång i en paus mellan alla inspelningsmoment så tog han upp tre stycken jongleringsbollar, och trixade lite med dem - eller ja, jonglerade alltså. Jag har alltid tyckt att det är skitballt att kunna jonglera, men jag har ungefär lika mycket bollkoll som en pinne, så jag har aldrig försökt mig på detta. Detta faktum avskräckte dock inte Marcus, och innan jag visste ordet av blev jag undervisad i hur man jonglerar. Efter många bollar som oplanerat träffat allt i dess väg (bland annat hyllor, sängar, väggar, lampor, bord, Marcus dator och Marcus själv) så fick jag mersmak på detta. Idag tog jag därför en liten tripp till stan, införskaffade mig ett par jongleringsbollar och satte igång att hårdträna.
Än så länge går det inte så bra, jag får upp alla tre bollar i luften (och fångar alla tre igen - ibland), men jag kommer inte längre än ett "set" så att säga. Men skam den som ger sig!
(fortsättning föjer...)
...
...
2012-04-22 ? 13:28:06

Sommar och sura äpplen-Lovisa

Jag är verkligen i en period då det bara är att jobba på, då det bara är att bita i det sura äpplet och skita i att det känns drygt för att jobbet måste göras. Så därför kan det iband kännas skönt att blicka upp från allt uppsats skrivande för att se framåt. Det hjälper, att inse att det inte är så lågn tid kvar tills det sura äpplet är uppätet. Så nu blickar vi framåt och kollar på lite sköna sommarbilder!
2012-04-16 ? 16:27:28

Vårtecken - Rebecca

Vad härligt det känns att komma hem till Sverige till en massa vårtecken! När jag steg av bussen påväg ifrån skolan så såg jag en tussilago, och en krokus, och en hundkex-liknande blomma som ploppat upp ur marken medan jag och min familj befunnit oss i Egypten och i stekhet värme.

...
...
...
...
Apropå Egypten, så har jag massor av bilder som först behöver redigeras och sorteras innan de läggs upp här. Men det kommer!
2012-04-14 ? 11:59:32

En riktigt bra vecka-Lovisa

Påsklovet har levererat riktigt bra :)
Åkte ner till pappa i Sundsvall, slog personrekord i knäböj, Hälsade på min bror Partik i ockelbo, sköna löpturer, mötte upp Louise på Sundsvall busstation, skratt, film, promenader, musik, vårshopping Och som avslut en riktigt random busstur hem till Övik igen!
koncentrerad tjej kör uppvärmining innan 75 kg pers i knäböj
Mitt brorsbarn Liv och jag!

Tuff tjej!

Ibland får jag inspiration, vår=nya tider !

Både jag och louise var nog rätt trötta på vägen hem. Många skratt och louise hade köpt ikea pizza, so why not? @hungriga tjejer

2012-04-07 ? 00:32:15

Dance dance-Lovisa

Medan Rebecca dansar ut från sverige till soliga egypten så dansar jag och min fina vän Louise in i vardagsrummet, tack för en spontan och fin kväll!
Önskar Rebecca en riktigt bra tripp, see ya later!

@massa excotisch frukt.Te.kortspel.musik.prat.cykeltur.flum2012-04-06 ? 13:29:48

"Ursäkta mig, jag virrar bara lite" - Rebecca

Idag har det varit en total kaosartad dag, och den lär tyvärr fortsätta i den stilen!
Vi ska nämligen till Egypten imorgon i tidiga morgontimman (vi bilar ned till Stockholm ikväll/natt), så nu är det den där otroligt jobbiga packnings-, städnings-, kolla-så-att-allt-är-med-, oj-nu-glömde-jag-nästan-något-dagen. Jag har sprungit som ett efterblivet mongo hela morgonen och provat kläder, packat ner dem, packat upp dem igen för att jag insett att något inte passar till resten av kläderna, packat ner igen och sedan börjat om och prova kläder.
Nu tycks dock packandet vara klart, så nu börjar göra-skolarbetet-i-sista-sekunden-timmarna! Jag vill helst inte ta med mig plugg på playan, så det ska vara gjort innan vi far - alltså innan klockan typ 7 ikväll.
En virrig Rebecca hälsar alla Glad Påsk, och återses igen om cirkus en vecka.
Over and out.
(blev tyvärr inga egna bilder idag utan bara från google, men jag lovar att jag har massor när jag kommer tillbaka!)
2012-04-05 ? 20:36:46

Svartvitt

2012-04-05 ? 17:40:53

Vad du är nu och vad du vill bli-Lovisa

Ibland, eller ganska ofta så tänker jag på vem jag har varit, det vill säga vad jag har värdesatt här i livet och vilka mål jag har haft. Det slår mig att jag för några år sedan försökte uppnå mål som jag inte hade motivation till att nå, jag ville inte nå dem på riktigt. Det var inte för min egen skull utan för någon annans
Idag har jag blivit så mycket mer än vad jag var då och jag har realistiska mål som jag vet att jag kan uppnå, jag har vuxit och numera följer jag mitt hjärta mer än förut och jag kan stå upp för mig själv. Jag vill verkligen ta stegen framåt och lära mig mer om mig själv och allt annat, det driver mig framåt.
Det är så skönt att veta vem man är just nu, och vad man just nu planerar att bli. Dock vet man aldrig vart man hamnar, tur i oturen för det gör ju bara livet mer spännande...!
...

Liten Lovisa med storasyster


Högstadiet, Lovisa satsar hårt på snowboardcross

virrvarr Lovisa idag i blåsten.
2012-04-02 ? 19:24:45

Silver- Lovisa

Löpning är verkligen mitt silver, jag förmodar att jag inte har den ultimata löparkroppen. Men skönt är det, speciellt nu när det är vår! Tre av veckans dagar spenderar jag på friskis, vilket ofta resulterar i olympiskt lyft, boxning eller HIT och numera har jag även lagt in tre löparpass i veckan. Så idag är det alltså en av mina heliga löpardagar Måndag, Lets go!
Sen är det detta förbaskade hår som aldrig vill anta min önskenyans, det liksom förblir gult istället för att bli kallt blondt. Så nu hoppas jag på mina nya ess i fickan, Silvertoning och silver schampo. Värt ett värdigt försök!
2012-04-01 ? 21:03:31

Ssszzzzöndag- Lovisa

Lång dusch. En enkel fläta.Skogspromenad. P3 christer. Plugg. Foto. Musik. Baka. Jobbansökningar. CV skrivande. En eller två koppar te.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!